EOK ja Ühendus Sport Kõigile eestvõtmisel toimus juba 7. korda Spordinädal, seekord 23.-30.septembril. Nädal täis erinevaid võistlusi, Eesti parimate sportlaste ja külalistreenerite näidistunde. Kaasa said lüüa kõik õpilased alates 1.klassist lõpetades gümnasistidega ,

7.-12.klassis andsid kehalise kasvatuse tunde ja tutvustasid oma spordiala külalisõpetajad ja treenerid. Silja tutvustas discgolfi visketehnikaid ja viis läbi põneva võistluse “Ring of fire”. Võitjad said auhinnaks ketta. Mihkel tutvustas jõusaali treeningut ja tehnikaid ning Merit ja Mariliis õpetasid selgeks mõned tantsusammud ja vahvad mängud. Spordinädala raames viis 9. klasside kehalise kasvatuse tunni läbi Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi jalgrattatreener Avely Austa. Õpilastele tutvustati rattaid ja varustust ning tehti mõned kiiremad ringid. JJ Street treenerid õpetasid erinevaid tantsustiile ja Markko tutvustas sportkeegli reegleid ja tehnikat

1.-6.klasside õpilastel toimus “Kiirete ja osavate” võistlussarja I etapp. Seekord oli kavas pendelteatejooks 10×40 m staadioni murul. Osalesid kõik klassid.

Külas käis olümpiavõitja Gerd Kanter. Tunde viisid läbi külalistreenerid: JJ Streeti tantsuklubist Merit, Iiris ja Lenel, Elva Poksiklubist Karl Komlev. Sulgpalli võlusid tutvustas OM-il võistelnud Kristin Kuuba sulgpalliklubist Triiton. Toimusid traditsioonilised vahetunnitegevused, nagu nt tantsuvahetund.

Õpetajad osalesid aktiivselt EOK Spordinädala väljakutses, kus tuli septembrikuu jooksul ülesse laadida vähemalt 10 liikumiskorda. Meie osalejad on saanud kirja kuhjaga rohkem.

Kaasa sai lüüa võistlustel, mis küll toimusid väljaspool koolitunde kuid Spordinädala raames. 23.sept. toimus Elva lauluväljakult stardi saanud traditsiooniline Heategevuslik teatejooks 4.-9.klassi õpilastele.. 23.ja 30.sept. said kõik soovijad oma võimed proovile panna murdmaajooksurajal. Toimus sügisjooksusarja “Elva Sügis 2021” 2. ja 3. etapp kus õpilastele näitasid oma osalemisega eeskuju kooli direktor Tarmo ja õppejuht Ele . 24.sept. esindati edukalt Elva G maastikuteatejooksu MV-l Lähtel, 25.sept. osales arvukalt meie õpilasi Elva lahtistel MV-l kergejõustikus, 29. septembril osaleti Rattakrosside sarja viimasel etapil.

Elva koolis on liikumist!